Mircela Elena Roșoiu

Facultatea de Psihologie și Științele Educației

Formare în curs, psihoterapie integrativă

Psihologie Clinică, Organizațională și a Transporturilor

DespreMine

Curiozitatea in a cunoaste cum functioneaza mintea si comportamentul uman m-a determinat sa urmez Facultatea de Psihologie si apoi sa-mi orientez atentia spre modul in care oamenii invata comportamente noi, adaptative , sau altfel spus, care este procesul devenirii si al transformarii experientei lor de viata.

Din experienta mea, fie ca suntem in zona de Psihologie clinica si Psihoterapie, fie in cea de Terapie sexuala, invatarea si reinvatarea, ca redefinire personala, sta la baza schimbarii cu sens a comportamentelor umane.

Lucrez de 16 ani ca Psiholog clinician cu copii, adolescenti, familii , iar din 2007 am absolvit o formare de Psihoterapie prin Analiza Tranzactionala care a aprofundat interesul meu in legatura cu schimbarile mentale, emotionale si comportamentale pe care le facem .

In lucrul cu copiii folosesc tehnici proiective, de Art-terapie precum si pe cele cognitiv-comportamentale, iar in sfera Sexologiei, elementele de Psihoeducatie si abordarile cognitiv-comportamentale si-au demonstrat utilitatea.

In prezent, sunt in formare In Psihoterapie Integrativa , la IPCS, Institutul de Psihologie Clinica, Psihoterapie si Supervizare, cu formator prof,univ,dr.Loredana Ileana Vascu, Universitatea Tibiscum din Timisoara, care asigura un suport actualizat de metode si tehnici psihoterapeutice care sa-mi rafineze demersul profesional in practica mea clinica.

Servicii

- Tratamentul Disfuncțiilor sexuale

- Evaluări clinice psihologice și tratamente psihologice, adulți, adolescenți și copii

- Consiliere parentală

- Psihoterapie

- Autocunoaștere și dezvoltare personală

- Psihoeducație

cookies